Loading…

Gratis snabblån

Vill du låna pengar gratis? Alltid skönt att slippa en onödig kostnad. Här listar vi långivare, der några ger gratis snabblån till nya kunder

Det kanske känns helt otroligt att man numera kan ta ett lån helt gratis, men så är det. På senare tid har gratislånen blivit alltfler och dess lånebelopp har blivit allt generösare. Numera kan du ta ett gratis snabblån på allt från 500 kronor upp till 6000 kronor.

Gratis snabblån -> låna kostnadsfritt

Gratis snabblånNär du tar ett gratis lån betalar du inte ett öre i ränta och avgifter. Om du lånar 3000 kronor betalar du helt enkelt tillbaka 3000 kronor. Det finns några enstaka gratis snabblån som har en liten ansökningsavgift, men det är mycket ovanligt. Gemensamt för dessa gratis snabblån är att de har en snabb handläggningstid (du kan få pengarna redan samma dag), och att de har en kort lånetid på 15 – 30 dagar.

You haven't connected an Adservice account on the settings page - please connect your Adservice account and try again.

Låna pengar kostnadsfritt

Att låna pengar kostnadsfritt, är förstås ett ypperligt erbjudande för den som har behov av at låna pengar snabbt, Låna pengar kostnadsfrittsamtidigt som man kan betala tillbaka lånet i sin helhet under den kortare kredittid som oftast gäller. Om man missar att betala tillbaka lånet senast på förfallodagen så förvandlas lånet till ett vanligt lån belagt med ordinarie kostnader eller höga kravavgifter. Det är viktigt att man läser igenom villkoren för det kostnadsfria lånet, så man är införstådd med hur det fungerar och vad som gäller.

Det finns flera smslåneföretag som erbjuder nya kunder att låna ett lägre belopp, 500 kr upp till 1000 kr, första gången utan någon kostnad. Detta är ett erbjudande som dels gör att smslåneföretaget får chansen att visa hur deras låneprocess fungerar och dels för nya kunder att prova på hur det fungerar att låna pengar. Ofta kan de kostnadsfria förstagångslånen ha en kortare kredittid, mellan 10-30 dagar, vilket är viktigt att man beaktar när man ansöker om lånet.

Just nu kan du låna 10.000 kr. räntefritt i 60 dagar med ett leasy minilån